Bi arkadaşım anlattı. Kuzeninin uzun yıllardır beraber olduğu çocukla ilgili. Çocuk erkekler için söyleniyo. İşte kızla erkek uzun zamandır birliktelermiş ve artık iş ciddiye binmiş,evlenmeye karar vermişler. Ama kız erkeğe hiç güvenmiyormuş. Denemeye karar vermiş. Kız kendi arkadaşlarından birinden erkeğin hiç görmediği,tanımadığı biriyle kendisini tanıştırmasını istemiş. Kız kızla tanışmış ve kurduğu hain planı kıza anlatmış. Plan şu imiş:Kızla sevgilisi,bir barda buluşacaktır. Kız bilerek son anda geç kalacağını söyleyecektir. Diğer kız da erkeğin dikkatini çekip,onunla konuşmaya çalışacaktır. Bu arada asıl kız da, arayıp, sevgilim gelemiyorum evden aradılar, derhal eve gitmem gerek , sen eğlenmene bak hayatım diyerekten, çocuğu faka bastıracaktır. Evet gece gelmiş, kız aynen çocuğu erken yollamayı başarmış.Diğer kız da aynen çocuğu ayarlamış, çocuk tabii, ağzı sulu bişekilde kıza yaklaşmış, yılışmış. Sonra kız arayıp gelemiycem deyince olay iyice kopmuş. Çocuk,eve gidelim demeye başlamış. Asıl sevgili olay mahalline gelip, ikisini sarmaş dolaş yakalamış, çocuğun bi güzel gelmişini geçmişini okuyup, diğer kızı da alıp terketmişler mekanı. Çocuk yalvarıyormuş şimdi ,geçti tabii artık.

Tüylerim diken diken oldu. Bravo kıza, nası plan hazırlamış? Diğeri de kabul etmiş.Dayanışma diye buna derler işte. Bilmiyorum herkes dikkatli olsun diye uyarayım dedim.

Bu arada alakasız olacak ama,dünya kupası oynanırken şu kırmızı lambalardan takmayı düşünenler var mı merak ettim.Bu kadar işte.