Teknoloji sonunda tuvalete kadar girdi. Neorest 600 Toilet parası çok olup da tuvalette bile konfor ve teknoloji arayanlar için özel olarak üretilen bir klozet.
klozet hakkında tüm yazılar
Yardım
beatmawe | 07 August 2009 15:02
…sonuçta çok abartıyordu.o kadar ağlamaya değmezdi hani. ağlamasını bildiği gibi dudaklarına, bol parlatıcılı vişne çürüğü ruj sürmeyi de gayet iyi biliyordu.e nasıl bilmesin? o dudaklar bende olsa ,üzerlerine bol tanrılı bir kainat sürerdim. makyajlı bir kadının ağlaması kimi zaman komik olsa da, çoğu zaman hüzün barındırır -sarılma isteği uyandıran bir hüzün-. makyaj ağlamadan önce gelirse güzel akıyordu o “A” kalite hüzne doğru ve ben hayatımda ilk defa ikisini aynı anda yapmaya çalışan bir kıza denk gelmiştim.hem ağlıyor hem de dudaklarına ruj sürmeye devam ediyordu. dördüncü boyut hatası yaşanıyordu adeta.
“hayvan herif!..resmen tecavüz ettin bana!”
doğru söylüyordu.
ufak çapta bir partiydi. herkes ordaydı hemen hemen. kıvırcığın evinde toplanmış bir avuç “kaybeden” bir avuç “yalancı” bir avuç “eroinman” bir avuç “sanatçı” ve göz kararı serpiştirilmiş bir miktar “pislik” ile servis edilmiş tanrı evi havası buram buram. karanlık ışık altında, yüksek müzik üstünde iç çamaşırlarında esrar türevleri veya ufak bıçaklar saklayan hatunlarla döşeli kanepe kıyılarında tüttürürken buldum kendimi. zaman değil, hayat geçirmeye çalışıyordum yine her zamanki gibi. fonda yansıtılmış porno, beynimde ise moonwalk yapan zombinin biri dönüyordu. tanıdık haricinde kimse alınmıyordu partiye bu yüzden tanrı içeri giremiyordu. kafamız rahattı yani.
kıvırcık her zaman giydiği ayağındaki terlikleri sürüye sürüye yanıma geldi “içeri geç. seni biriyle tanıştıracağım”.
Tuhaf Japon İcatları-3
hoodly | 16 December 2008 04:34
Bu konuyla alakalı yazdığım birinci ve ikinci yazıda japonların yaratıcılıkları sonucunda buldukları tuhaf ama bazıları gerçekten işe yarar cinsten olan icatlarından bahsetmiştim. Uzak Doğunun bu çalışkan ve üretken insanları bu tip ilginç icatlar üretmekteki yeteneklerini sürdürmeye devam ediyorlar.
Japonya‘yı icatların(buluşların) ana vatanı olarak nitelendirmişler. Peki neden dersiniz? Japonya’da 1.000.000 kişiye yılda 1.200’den fazla patent düşüyormuş ve en yakını İsviçre ise yılda ancak 500 patentle 2. sırada yer alıyor. Buyrun bakalım bu adamlar neler icat etmişler.
Pileus:The Internet Umbrella/Pileus: İnternet Şemsiyesi
Bir şemsiye düşünün ki internete bağlanabilsin, kamerası, GPSi, 3 boyutlu harita gösterimi ve dijital pusulası olsun. Ekranı şemsiyenin alt kısmında ve büyükçe. Kablosuz ağ bulduğunuz her noktada fotoğraf çekip paylaşmanızı bile mümkün kılmış pileus.
tuvalette müzik yayını
muzurcan | 24 October 2008 09:42
toilet tunes
Tuvalette vakit geçirmeyi sevenler ve çıkan sesleri bastırmak isteyenler için Toilet Tunes…Bu zamazingo her türlü klozet kapağına adapte edilebilir, kapak açılır açılmaz müzik yayınına başlar, 3 AAA pille çalışır…
Tuvalet Restoran
YaMTaR | 29 June 2008 10:35
Tuvalet Restoran
Tayvan’da ki çılgın girişimciler parkeleriyle-görünüşüyle tuvaleti andıran bir restoran açtı.Sandalyelerinin klozet şeklinde dizayn edildiği, peçetelerin duvara monte edilen rulolardan alındığı, yemek tabaklarının ve masaların lavaboyu çağrıştırdığı restoranda yemekler de insan artığı (dışkı) görüntüsünde servis ediliyor. Daha fazla resim için tıklayınız.
Öfkeli Şirin’in Gazabı
aRRoGaNTe HoMbRe | 02 May 2008 15:43
Otobüstesiniz. Vapurda, minibüste, belki bir toplantıda. Ortam sıkışık. Ayakta duruyorsunuz, biri gelip baya baya değdirip geçiyor. Ya da değdirmesin tamam, ama normal çarpma, sürtünme ya da temas sınırlarının üzerinde bir olay yaşanıyor. Böyle durumlarda o kişiye dönüp ” Evet, ben de sizden hoşlandım gerçekten. Ama ilk buluşma için bu yakınlaşma fazla değil mi?” demek istiyorum. Evet , evet bunu demek istiyorum. Hatta bir keresinde dedim böyle bir şey. Çok sesli değildi demek ki, adam duymadı. Yanımdaki arkadaş duyup, (duyup duyup, çok komikmiş bu ‘duyup’, sürekli tekrarlansın, gülelim eğlenelim hep) baya eğlenmişti. Acaba adam duysa ne olurdu, sonrasında neler yaşanırdı ise başka bir yazımızın konusu olsun. (aaa! aşkolsun, anlatsana kııııız..!)
Çocuğunuza Tuvalet Alışkanlığı Kazandırmak İçin
hoodly | 08 April 2008 11:00
Çocuğunuza tuvalet alışkanlığı kazandırmak için bir maymundan yardım alın desem, ne derdiniz. Büyük ihtimalle bana garip ve şaşırmış bir yüz ifadesi ile bakardınız. Ama bizim maymunumuz eğitimli olanlardan. Ne zaman tuvaleti gelirse söylüyor ve siz onu doğru biçimde tuvalete götürürseniz size teşekkür ediyor. Belkide biraz aptalca bir ürün olarak düşünebilirsiniz bunu ama açıkçası çocuğunuz maymunuyla oynarken onu mutlu etmek için tuvalet alışkanlığını kazanmaya başlayabilir.
Artık gönül rahatlığı ile tuvalete gidebilirsiniz..
ceteleci | 05 January 2008 13:12
Resme baktığımda ilk aklıma gelen şey bunun ısıtmalı bir klozet oturağı olduğu ve oturağın rengine göre sıcakmı soğukmu olduğunun anlaşaılacağı idi, böylece sıcak bir klozete oturacağımız biliyor olacaktık. Ama durum tam olarak öyle değil. “Thermochromatic Toilet Seat” sayesinde sizden önceki kişi işini hallettikten sonra çok zaman geçtip geçmediğini öğrenebiliyorsunuz. Özellikle halka açık kullanıma alanlarında (okul,devlet dairesi,sinema,tiyatro…) kullanılabilecek zamazingo sayesinde ;kullanabileceğiniz tuvaleti seçebilirsiniz. Zaten kim birisi tuvaletten çıktıktan sonra aynı tuvaleti kullanmak ister ki…Oturağın kırmızı rengi tuvaletin çok kısa bir süre önce kullanıldığını gösteriyor, kullanımdan sonra kırmızı olan renk sarıya dönüşmeye başlıyor bu da bize tuvaletin son kullanımın uzun bir süre önce olduğunu gösteriyor..
Kaynak: 1,2
klozet ev
odo | 15 October 2007 09:58
tuvalet şekilli bu ev Sim Jae-duck tarafından inşa edilmiş. yapıya verilen Haewoojae adı kore dilinde “sorunların çözülebileceği mabet” anlamına geliyormuş. yaratıcıları, gelecek ay insanların ziyaretine açılacak bu eve tuvalet olgusu lehine bir misyon yüklemişler. ilgili yazıya ve daha fazla fotoğrafa buradanulaşabilirsiniz.
İçinde insan yaşayacak tek klozet!
amigom | 12 October 2007 09:43
http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=235485&tarih=12/10/2007