cheat sheet yani kopya kağıdı olarak anılan ancak hatırlatma konusunda büyük yardımı dokunacak dökümanlar en kaliteli ipucu kaynakları olabiliyor.tüm sözdizimi (syntax), kod parçaları, önemli detay ve ayrıntıların tek bir belgede toplanıyor olması neredeyse büyük bir kitabın özeti oluyor.

web geliştiricilerinin ihtiyacı olabilecek ipucu dökümanları olarak kullanılabilecek bazı kaynaklar şöyle;html için html yardım dökümanı, html ipucu kaynağı, html karakterleri ile ilgili dökümanlar

xhtml için hazırlanmış hatırlatma kaynağıpdf formatında.

css için hazırlanmış çeşitli ipucu kaynakları var ancak önemli olanları (1 2 3 4 5 6) sayfalarına giderek indirebilirsiniz.

javascript için de hazırlanmış ipucu kaynakları mevcut. (1 2 3) bu kaynaklar içerisinde özellikle javascripte ek olarak mootools ve jquery, jquery 1.2 gibi kütüphaneler için de güzel ipucu kaynakları hazırlanmış. addison westley’in hazırladığı kaynağı da eklemeliyiz.

wordpress için hazırlanmış referans kağıtlarıda mevcut. hatırlamanız gereken durumlarda yardımcı olacaktır.

seomoz sitesinde de karma bir liste var. pdf formatında indirebilirsiniz.rgb renk paleti için çıkarılmış bir referans dosyasıvar ve png formatında. pfd versiyonu da mevcut.ayrıca tüm bu kaynakları yazıcıdan çıktı alabileceğiniz şekilde hazırlamışlar.