Hediye seçmek zor iştir. Bilakis kalbini kazanmak istediğiniz birine hediye alıyorsanız. Ona sempatik gözüküp, sevimli ve herkeste rastlanmayan hediyeyi bulmak ise tam bir sorundur ki verdiğiniz değerle bu seçim daha bir sorun haline dönüşür… (bkz yazı sonu notu)

Sıradan bir kutu, mu?
Sıradan bir kutu, mu?

Size tanıtacağım bu şirin ürün sanırım sitemizin müdavimi teknoloji sever geek olsun olmasın hemen hemen herkesin hoşuna gidecek bir hediye. Aslında çok özelliği olmayan ve sahibine ufak bir ekonomi yaptırmak dışında hiçbir artıda sunmuyor. Ama ben görür görmez “Almalıyım!” dediysem eminim benimle aynı fikre sahip başkalarının da ürün hoşuna gidecektir.

Bu bakışı kedimde yapıyor...
Bu bakışı kedimde yapıyor…

Naughty Kitten Coin Bank ismiyle satışa sunulan ürünümüz aslında bir kumbara ama onu diğerlerinden ayıran özelliği koyduğunuz parayı çok sevimli bir şekilde patisiyle içine çekmesi. Kutunun içine saklanmış bir kedinin paranızı patisiyle çekerek içeri alması gerçekten çok sevimli dizayn edilmiş. İnsanın içine sürekli para atası geliyor. 2xAA pille çalışan ürünümüz 12x10x9,5 cm boyutlarında.

Şşşş çaktırma...
Şşşş çaktırma…

Eğer Naughty Kitten Coin Bank sizin de benim kadar hoşunuza gittiyse bu sevimli paracı kediye bu adresten 19$ a sahip olabilirsiniz…

Kıssadan hisse...
Kıssadan hisse…

Yazı sonu notu : Neyse ki sitemiz var. Her özel günde (sevgililer günü, babalar, analar günü hatta kabotaj 😛 ) basite kaçıp sürüsüne bereket şunu alın bulu alın şeklinde hediye öneri haberleri (bazıları da cidden saçmalıyor) sunuyor ki sizi bu dertten kurtarıyor, yoksa ne olurdu halimiz…