Web sitenizde kolayca kullanabileceğiniz jQuery Panel Gallery, diğer uygulamaların aksine size 80’e yakın efekt sunuyor. Basit arayüz ile hazırlanmış olmasına rağmen heryerde kullanılabilecek küçük ama birçok işlem yapabileceğiniz bir eklenti.

Manşet, galeri, reklam uygulaması, slide ve buna benzer birçok amaçla kullanılabilecek jQuery Panel Gallery’i birçok uygulamanızda veya web sitenizin birçok sayfasında farklı efektler ile kullanabilirsiniz. Basit arayüzü ile tamamen özelleştirilebilir. Ayrıca kolay kullanım imkanını size sunar.

Nasıl kullanmanız gerektiğini, yapılabilecek ayarlara web sayfasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca uygulama içerisinde yer alan tüm efektleri görebilme imkanınız da bulunmakta.

IE7+, Firefox, Safari, Google Chrome, Opera desteğine sahip olan jQuery Panel Gallery sıkıştırılmış boyutu ile sadece 11 kB. Eğer isterseniz sıkıştırılmamış olan 27 kB.’lık sürümü de bulunmakta. Orjinal web sayfasını ve içerisinde yer alan düzinelerce demoya buradan ulaşabilirsiniz. Sıkıştırılmış sürümünü buradan orjinal sürümünü buradan indirebilirsiniz.Ayrıca Bakınız :
* Zoom Efektli Galeri: Zoomer Gallery* Gelişmiş Sohbet Uygulaması: Arrowchat* Gelişmiş Çevrimiçi Metin Editörü: elRTE* Farklı Geçiş Efektleri için: AviaSlider* Zoom Efektli Galeri: Zoomer Gallery* Kullanışlı Html5 video oynatıcı: SublimeVideo* Starbox – Interaktif Oylama Uygulaması
* Etkiliyici Slaytlar için: aeron slideshowKaynak : catchmyfame