Bu güne kadar birçok acil elektrik ünitesi haberi verdim. Birçoğu gerçektende gayet efektif ürünler olmasıyla hayatlarımızı kolaylaştırmak için üretilmişlerdi. Ama bir noktada sağladıkları yararla yeşil enerji üreten ürünlerin hiç biri gerçekten şimdi tanıtacağım kadar “acil enerji ünitesi” değildi.

SOLARLINK FR360
SOLARLINK FR360

Ürünümüz geniş enerji çözümleri ile Amerikan kızıl haç amblemini de üzerinde taşıyor. SOLARLINK FR360 adıyla enerji üreten aletler arenasında satışa çıkmış ürünümüz üst kısmında bulunan güneş enerji paneli, panele ışık sağlanamıyorsa enerji üreten kurma kolu oda yardımcı olmazsa içine takabileceğiniz üç adet AAA pille acil enerji ihtiyacınıza dem vurmak üzere tasarlanmış. Tabii ki elektrik bağlantısıda unutulmamış. Yukarıda saydığım her seçenek içinde bulunan enerji ünitesini doldurarak ürünlerinizin dengesiz enerji almasını önler vaziyette tasarlanmış.

Gayet efektif
Gayet efektif

Lakin özellikleri sadece elektrik üretmek değil, aslında bir acil durum kiti olarak ta ele alınabilecek ürün (zaten üretici firmanın amacı bu) AM/FM radyosuyla ki yedi adet NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration) hava durumu kanalı ayarlı halde geliyor. Bu kadarı bile almak için bir sebep olabilecekken SOLARLINK FR360 ın üzerine birde parlak ışık verebilen fener, usb portu ile şarj olan ürünler için usb çıkışı, ses giriş yuvası ve alarmlı radyo eklenmiş.

Arka görünüm
Arka görünüm

Bütün bu saydığım özellikleri üzerinde barındırma lüksüne sahip ender ürünlerden biri olan SOLARLINK FR360 şimdide birçok yerde hak ettiği övgüleri toplamayı başarmış. Sizde yeşil enerji dostu veya medeniyetten çokça uzak vakit geçiren biriyseniz 50$ a bu bu adresten alınan ve tanıtım videosuna bu adresten ulaşabileceğiniz SOLARLINK FR360 emin olun ki size enerji konusunda büyük yardımcı olacaktır..