Hepimiz internet dünyasında kendi alanımızda marka olmak istiyoruz değil mi ? Peki bunun için neler yapıyoruz? Neler yapmalıyız ve yapmamalıyız? Hepsi yazımızın devamında ve madde madde yazacağım 🙂
1-) .Com Domain
.com domain oyun, müzik, video, blog, portal vb.. aşağı yukarı tüm alanlarda markalaşmak için en iyi tercihtir.
2-) Özgün İçerik
İnsanlar web sayfamızı ziyaret ettiklerinde diğer sitelerde bulduklarından daha farklı ve güzel şeyler beklerler. Bu yüzden özgün içerik yazın, yükleyin.
3-)Verileriniz Kendi Hostunuzda Olsun
Oyunlarınızı, müziklerinizi, .rar-zip dosyalarını, resimlerinizi… kendi hostunuza upload etmeye bakın. Bu sayede hem dosya kontrollerinde bir sorun yaşamazsınız hemde diğer (ç)alıntı yapan insanlar sizin sunucunuzdan faydalanır haliyle bu da sizi özellikle Google’de iyi yönde etkiler
internette hakkında tüm yazılar
wobzip: Sıkıştırılmış Dosyalarınızı İnternette Açın
olcax | 21 December 2007 15:33
Değişik formattaki sıkıştırılmış dosyaları açmak için değişik programlara ihtiyacımız olur. Sıkıştırma programlarının en meşhurları WinZip, WinRAR vs… Eğer elinizde bir RAR dosyası var ama onu açacak programınız bilgisayarınızda yoksa, yaya kaldınız demektir…
Ama buradaki site ile artık bir çok değişik formattaki sıkıştırılmış dosyaları programa ihtiyaç olmadan açabilirsiniz.
Basitçe dosyanızı yükleyeceksiniz ve wobzip size dosyanın içeriğini gösterecek ve siz de lazım olan dosyayı bilgisayarınıza indireceksiniz… Süper bir hizmet… 😉
İNTERNETTE UÇACAKSINIZ! İnanılmaz hız burada!
NLPMaster | 08 October 2007 02:40
http://www.potkal.com/yazi_icerik.asp?yID=153
BEDAVA e-TiCARET SİTENİZ OLSUN! Bence Süper KAmpanya!
NLPMaster | 15 September 2007 12:32
http://www.maxidurak.com/default.vol
ARABAM.COM’DA “DOLANDIRICILIK” ALARMI…!
SCAR TISSUE | 05 September 2007 00:16
http://www.sonsayfa.com/author_article_detail.php?id=3195
FEHMİ KORU’DAN YENİ İDDİA: DOĞAN GRUBU SABAH – ATV ‘ Yİ DE ALACAK
SCAR TISSUE | 19 July 2007 00:11
http://www.medyatava.com/haber.asp?id=38240
İnternette bu kelimelerden uzak durun!
runnaal | 08 June 2007 13:12
search
Bilgisayar güvenliği uzmanları, bir internet arama motorunda bulunan siteye tıklandığında yüzde 4 casus yazılım veya bilgisayar virüsü bulaşma ihtimali bulunduğu uyarısı yaptılar.
Anti virüs yazılım şirketi McAfee tarafından yapılan bir araştırmada, sadece ABD’deki kullanıcıların kendilerini online güvenlik sitelerine götürmesi amacıyla ayda 276 milyon civarında arama yaptıkları ortaya çıktı.
Virüsle mücadele şirketinin, internetin beş büyük arama motoru, webdeki aramaların yüzde 93’ünü oluşturan Google, Yahoo, MSN, AOLve Ask’da yaptığı araştırmada, American On Line (AOL) şirketi en güvenli, Yahoo ise en riskli çıktı. AOL’de yapılan aramalarda sitelerin yüzde 2,9’u, Yahoo’da ise yüzde 5,4’ünün riskli olduğu belirlendi.