phras.in: İngilizce ana dili olmayan bizler için en zorlu kısım belki de deyim kalıpları. Bunların ne zaman nerede kullanılacağını şaşırıyor olabiliriz. “Şunu mu demeliyim, bunu mu?” diyorsanız bu siteye bir göz atın.sendmeastory: Öykülerden hoşlanan biriyseniz bu site size haftada bir kere eski gazetelerden, dergilerden toparladığı arşivinden bir öykü gönderiyor. Öyküler tabii ki İngilizce.

you ar ewhat you read: Kitaplar hayatımızın şekillenmesinde etkili unsurlar. Bazen bir kitap hayata bakış açımızı değiştirebilir. İşte bu site de hayatınızı etkileyen kitapları sitedeki diğer insanlarla paylaşabilirsiniz. Ya da, tanınmış simaların favori 5 kitabını görebilirsiniz.

pdf protect PDF’lerle her gün muhatap oluyoruz ve artık gün içinde okuduğumuz şeylerin bir kısmını bu elektronik dokümanlar oluşturuyor. Eğer oluşturduğunuz pdf’lerin korunmasını istiyorsanız dünya kadar para verip Acrobat Reader almak istemeyebilirsiniz. İşte bu site pdf’lerinizi korumalı hale getirmek için bedava hizmet veriyor.

Duvarkağıtları:Yılbaşı yaklaşıyor, yılbaşı duvarkağıtları lazım. Buyrun burdan.