bildirgec.org

vps hakkında tüm yazılar

Upload yaparak para kazanma ipuçları

lemonvodka | 26 April 2011 12:32

Merhaba,

Bu yazımda size upload yaparak nasıl para kazanabileceğinizi anlatacağım.

Öncelikle bir adet sunucunuz olursa gayet hızlı bir şekilde download yapıp ardından o dosyaları upload edebilirsiniz.

Almanız gereken sunucu veya VPS, Windows tabanlı olmalı. Bunun sebebi de uzak masaüstü bağlantısı kuracak olmamızdır.

Film ve oyun upload ederseniz daha çok dosyanız indirilir ve daha çok kazanırsınız.

en i̇yi 10 sanal sunucu hizmeti veren yerli firma

alptekins | 20 February 2011 17:07

1- Sadece Hosting

Sanallaştırma konusunda tecrübeli en önemli firmalardan biri. VDS ve VPS adı altında 2 farklı çözümü bulunmakta.

VPS hizmetini Virtuozzo ile 24$dan başlayan fiyatlar ile sağlarken, VDS hizmetini VMware esx ile 75$ dan başlayan fiyatlar ile son kullanıcıya sunmaktadır.

sadecehosting
sadecehosting

en ucuz hosting analizi

alpmut | 23 August 2010 11:50

Ülkemizde hosting hizmeti veren birçok kişi,firma vb. var.Bu kadar çok hosting hizmeti veren kişinin olması dolayısıylada bazılarının bunu istismar etmesine sebep oluyor açıkcası.Çoğunuz çalıştığı şirketi ile sorunlar yaşıyordur hala yaşayanda vardır.

ucuz hosting
ucuz hosting

En ucuz domainin araştırmam için tıklayın.
Çünkü para yıllık verilmiştir.Gerçi bazıları aylık ödeme şeklide koyuyorlar.Benim için en ucuz önemli değil kaliteli hizmet vermesi önemli.İnsanın başı çok ağrıyor.Açtığınız bildirimlere cevap vermeyen ama 24 saat telefon hizmeti verebilen birçok şirket var.Bazıları ise bu hosting hizmetini evinden yapıyorlar fakat bu kişiler arasında işini düzgün yapanlarda var.Evden hosting işi ne kadar iyi olur bilmiyorum ama ben pek güvemiyorum.Birkaç tane hosting sitesini gezdim ve hosting fiyatlarını inceledim işte gözlemlerim.

Virtual Private Server, VPS’ler Hakkında Birçok Şey

admin | 07 January 2010 16:56

Vps, Virtual Private Server, bir sunucunun sanallaştırma yazılımı yardımıyla birçok parçaya bölünüp, bu parçaların her birinin kullanıcının dilediği işletim sistemiyle kullanabildiği sanal sunuculardır.

Shared hosting denilen klasik hosting paketlerine göre siteleri ağır olan ancak dedicated server‘a da ihtiyacı olmayan siteler için biçilmiş kaftandır. Kullanıcı VPS’ine sunulan işletim sistemlerinden birini kurup, istediği yazılımları yükleyip istediğini çıkartarak kendi sunucusunu oluşturabilir. Hatta kimi virtualization yazılımları kernel üzerinde dahi modifikasyon yapılmasına izin vermektedir.

Virtualization yazılımlarından şöyle bir bahsetmek gerekirse:

OpenVZ üzerinde CPU Kullanım Raporu

Victorious | 10 May 2009 12:55

OpenVZ bildiğiniz üzere Parallels firmasının Virtuozzo yazılımının Open-Source hali olan ve Linux altında çalışan bir sunucu sanallaştırma yazılımıdır. Bu sistemi kullanan sistem yöneticilerinin en büyük dertlerinden biri açılan VPS konteynerlerinin anlık olarak Load (CPU Yükü) durumunu rahatlıkla görememeleridir. Bu konuda yaptığım araştırmalarda elle tutulur hiç bir kaynak bulamadığımdan oturup kendim bir bash script yazmaya çalıştım.

Yazdığım scriptin yaptığı şey VPS konteynerlerine tek tek komut gönderip anlık load bilgilerini öğrenip bize listelemektir. Buna ek olarak ana makinenin CPU kullanımına göre ilk 5 process, disk kullanım bilgileri ve makine üzerine yapılan SYN-RECV ataklarının listelenmesi de eklenmiştir.

linux reseller tavsiye

zee | 14 February 2008 09:00

arkadaşlar yerli bir linux reseller bulmamız lazım. vps olacak. 5 gb civarı alan, 50 hesap kadar. fakat güvenilir bir yer olmasını istiyoruz. aylık 50 ytl civarı verebiliyoruz. tavsiyeniz var mı ?

Sunucu Masraflarınızı Azaltın!!

alptekins | 01 February 2008 06:46

Neden binlerce dolar sunucu masrafı yapıyorsunuz?

Neden kiralamak yerine satın alıyorsunuz?

Neden sanallaştırmak yerine fiziksel sunucuyla uğraşıyorsunuz?

Yazımızda “nedenlerin” yanıtlarını birlikte bulacağız…

Gelişen teknoloji ve her geçen gün dahada çok gelişen işlerimize üstün yetenekli teknoloji ürünleri kullanmamız gerekiyor… Ama bu yatırımı yaparken birazda kar etmeyi düşünmemiz gerekli…

Düşünün şimdi yüksek performanslı Intel Xeon sunucuların yaklaşık maliyeti 2.000 – 6.000$ arasındadır. Bu sunucuya birde aktif yüksek band kapasiteli bir internet bağlantısı sağlamanız gerekir. Başlangıç seviyesi olarak 2Mbit düşünsek aylık 200-800$ arası gibi bir masraf tutacakatır.
Ama aynı özelliklerde bir sunucu ve bağlantı kiralamaya kalkarsanız bağlantı masrafınızla neredeyse aynı fiyatlara hem internet çıkışına hemde sunucuya sahip olabileceksiniz.

privvmpages kaynakları..

Clough | 16 August 2007 11:00

Mevcut bir dedicated/virtual (location MT) serverda kaynakların çok fazla kullanıldığını düşünüyorum. Sorunum şu “privvmpages” paremetresinin yükselmesinin nedenlerini öğrenmek istiyorum. Sitenin o kadar yoğun trafik almadığını biliyorum, neler yapmalıyım fikirlerinizi istiyorum.

Plesek 8.1 Panele sahip
256 MB ram var.
privvmpages’in soft limiti 172,374