Piriform altında üç program sunuyorlar size üçüde işimize çok yarayan programlar.Bunlardan biri Neleri Temizleyebilir:- Internet ExplorerTemporary files, URL history, cookies, Otomatik form tamamlama geçmişi, index.dat.- FirefoxTemporary files, URL history, cookies, download geçmişi.- WindowsÇöp kutusu, Son Açılan Dökümanlar, Temporary files ve Log dosyaları.- Registry TemizleyicisiKullanılmayan ve eski kayıtlar: Dosya Uzantıları, ActiveX Kontrolleri, ClassIDs, ProgIDs, Uninstallers, Shared DLLs, Fonts, Help Dosyaları, Dosya Yolları, Icons, Hatalı kısayollar ve …- Üçüncü-parti uygulamaların geçici ve geçmiş dosyaları ccleaner programı sizin için bunları yapıyor.
******************************************Diğeride dosyam kaybolur korkusunu bir yere bıraktırıyor size hdd bu program sayesinde kurtarabiliyorsunuz RECUVA denemenizi öneririm.
*****************************************Windows bu işe pek önem vermiyor, çok yavaş ve kesin sonuca götürmüyor bizi. Bundan dolayı program geliştiriciler fazlasıyla bu işe el atmış durumda.Defraggler programını tavsiye ediyorum. Program v1.01.044 BETA versiyonunda olsa da gözünüz korkmasın. Programın hızlı olmasından başka parçalanmış dosyalarınızı tek tek görebiliyor ve sadece istediğiniz dosyayı birleştirebiliyorsunuz.
Programı açtığınızda birleştirmek istediğiniz sürücüyü seçin ‘Analyze‘ seçin. Parçalanmış dosyalar listelenecektir. Dosyaları tek tek seçebilir veya ‘file name‘ yazısının yanındaki tıkı işaretlerseniz tüm dosyaları birleştirebilirsiniz.Özellikle Windows kurulu sürücüyü en az ayda 1 birleştirmenizi öneririm.