bildirgec.org

kharon

11 yıl önce üye olmuş, 3 yazı yazmış. 5 yorum yazmış.

kaleydoskop

kharon | 03 January 2007 00:20

barış manço kültür merkezinde yapılan yarışmada birinci olan hikayenin adı olan bu kinder sürprizlerden de çıkabilen zamazingo, bakmasını ve görmesini bilen şahıslarda bir alamet-i farikaya dönüşebilir.
şu linkten şahsa münhasır yaratım sürecine parmak atılabilir.
http://www.zefrank.com/byokal/kal2.html

elle tutulabilir şekilde yapılmış bir kaleydoskopla etrafa da dürbün kullanıyormuş edasıyla bakılabilirken, renkli ,cıvıl cıvıl kağıtlarla kullanımı da güzel olmaktadır.

Kronik yorgunluk

kharon | 28 December 2006 02:04

Aynı konu üzerine , sonuçlar dahilinde “tekrar” düşünmenizi sağlayacak olan bir metinin haliyle kişiyi zorlama sebebi,rüyada ilk boşalmayı yaşadıktan sonra istişareye yatarak ilk anı yaşamaktan ibarettir.Benim de kişiye özel hastalıklar olarak konuşlandırdığım takıntıdan ileriye giden halsizlik hallerinin bir adı da “kronik olan bu yorgunluk durumu” dur.
Halet-i ruhiyenin devinimine bağlı olarak sınıırlandırılır aman efendim şeklinde bir tedavi süreci olmadığı gibi, ton balığıyla da üzerinin örtülmek istemesi beni engin denizlerde küreksiz bırakmıştır.
Madem deşifre olmuş bir özel hastalıktan bahsediyoruz, onu hafife almak gerekir ki hazmı kolay olsun değil mi efendim ? ( aynı efendiden bahsediyorum)

Neyzen Tevfik ve Cem Adrian

kharon | 28 December 2006 00:23

“Günümüz Türkiyesinde”,” içerisinde bulunduğumuz durum itibariyle”,”çevre etkisinden bireysel uzlaşma yöntemiyle yadsıyarak iltica”
Söze başlamadan sözün gelebildiklerinden yararlanmakta ve üstünü kazımakta faide var tırnaklar!İçerisinde kafesin sırrına mahzar olan “kıstas” lar adeta panoramik bir eğitim öğretim müfredatını ayaklar altına ,gözler önüne sermek ve sergilemektedir.
Ha asıl anlatmak istediğim nedir?
Zat-ı muhteremlerin teşrif edebileceği gerçek zamanlı olmayan bir – rakı masası – masada bulunmak “okudum hayatım değişti ” altmetinli kitaplara ve kitap tandanslı söz sahibi kişilerin gelişimine nasıl bir kırılma noktası kazandırır yoksa sekteler mi oluşur? Atatürk’ten bahsetmedim farkındayım.