bildirgec.org

6203478

11 yıl önce üye olmuş, 10 yazı yazmış. 0 yorum yazmış.

vazgeçsen olmuyor,ölsen olmuyor!!

6203478 | 10 January 2006 12:14

öyle işte günlükçğm.. bazen ne yapacagını sasırıyor ınsan. yine bayram,ben yine babamın bayramını kutlamaya calıstım,babam yıne arkasını döndü. vazgeçsen gercekten olmuyor,peki ölsem?o da olmaz zannımca… ne bileyim ben?

messenger

6203478 | 16 June 2005 13:11

yıllarca aramadım yanıtını hatta yeni yeni bilgisayarımda farkeder oldugum bir gariplik bu.bilgisayarımı açar açmaz windows messenger calısmaya baslıyo.ne bir simge cıkıyor herhangi bir yerinde bilgisayarın,windows messenger’a ait ne de baska bir şey.ben kendımı cevrımdısı sanırken aslında cevrımiçi oluyorum.hatta şimdi ne oldugunu biliyor musunuz?ben windows messenger’ı pasif hale getiremiyorum.. aman tanrım,korkulu ruyam oldu,yardım edin banaaaaa…!!!

boşa koysam dolmuyo,doluya koysam almıyo..

6203478 | 12 June 2005 18:08

günlük; peki sen bilir misin aşkla sevginin farkını? sevgi,günlükçüm,sakindir.şefkatlidir sevgi.hep vardır,bitmez.hep aynıdır.güzeldir çünkü acısızdır.huzur verir insana mutlu kılar.ama öyle sahte mutluluktan değil.gerçekten mutlu kılar.aşkta biraz değişir durum.bir kere ilk anından itibaren canın yanar.gece gündüz birlikte olmak istersin,olamayınca canın yanar.hoyrattır aşk,hırpalar.çok hızlı akıp gittiğini hissedersin karların erime zamanında nehirler nasıl akarsa aynen öyle.arasındaki çizgi nefretle o kadar incedir ki,günlerce gecelerce neye ne hissettiğine karar veremezsin.mutlu oldugunu sanırsın,ama ancak bir alkoliğin sabahlara dek içtiği yaşadığı mutluluğu yakalarsın. daha cok şeyim var anlatacak da takatim yok bugün.ben bilirim,sen beni anlarsın. en büyük fark da aralarındaki bence sevginin huzurunu ve güvenini aklı-ı selim insanların tercih etmesidir.(deliler mi aşık olur,aşık olan mı deliririr bilmiyorum ama) aşk genelde manyakların tercihidir. şimdi sen dur bi kenarda günlük..

özür..

6203478 | 26 May 2005 17:26

sevgili günlük, burada senin huzurunda,sabahtan beri lüzumsuz yere ekranlarini isgal edicek salak sacma yazilara yorum yaptigim icin basta scottjr,abacus ve aptal olmak üzere tüm bildirgec.org userlarindan cidden özür diliyorum. cok cok cok pardon,insan bi anlik sinirle naptigini bilemeyebiliyor..

bildirgeçte bir ruh hastasi oldugunu kanitlama cabasindaki insan

6203478 | 26 May 2005 16:34

sevgili günlük, dehset icindeyim..neye ugradigimi sasirdim. neyi merak ediyorum bilio musun; burda kim oldugunu kimsenin bilmedigi bu sanal ortamda yazdiklarini hayatin parcasi,sanki gercegi hatta bütünü gibi ortaya koymaya kalkan bu insan; acaba günlük hayatinda falan da -ne biliym is yerinde,evinde annesiyle babasiyla ya da yillardir dostluk ettigi insanlarla- bu kadar arsiz ve yüzü kizarmaz bi insan gibi konusabiliyor mu? amanin! bi de genclik elden gitti diye ortaligi velveleye verirler!!

pist!gunluk!baksana bana!

6203478 | 23 May 2005 18:01

sen! evet sen!!! hayatimda heralde her seyimi verebilcegim,hatta sahip oldugum sartlarda hemen herseyimi verdigim(en basitinden 3 yilimi) eski sevgilim,eski olmadan önce benim yak1n arkadasim dedgim bi hatunla baslamis bi ilskiye.neye üzüleyim?eski sevgiliye mi,dostum sandigima mi,yoksa ayni olayi 2. defa yasadigim icin kendimin bi salak olmasina mi?garip ruh halindeyim coook garippp!!!

insan ne ile yasar?

6203478 | 21 May 2005 16:06

günlükcüm bu bir kitap adiymis. 6. sinifa giden kardesime baslii bu olan anketvari bisey dagitmislar dersanede.cocuklarin cevaplayabilmesi icin kitabi okumalari gerekiyor. ilk soru su:*”insan ne ile yasar?” kitabinin yazari kimdir? a.dostoyevski b.balzac c.tolstoy d.cehov

bu arada okunacak kitabi da dagitmislar anketle ama sööle demisler:bu kitabin baska baskilari da var ama siz bunu okuyun. yazari yabanci ve hristiyan olan kitabin bu baskisindaki tüm ‘tanri’ sözckleri,’allah’ yapilmis bi de.. dikkatimi cekti.

sevgili günlük,simdi bana söyler misin,yasi daha ‘seker portakali’na,’cocuk kalbine’,’günesi uyandiralim’a uygun olan 11 yasindaki cocuga bu dünya klasiini okutmadaki amac ne olabilir ya? gerci takip eden bi kac soruya baktigimda amaci az cok cözdüm ya,neyse.. bi de sunu söyler misin,bi abla olarak ne yapmaliyim ben simdi?

hoş geldim mi acaba?

6203478 | 20 May 2005 22:14

sevgili günlük, benım ıcın cok yenısın.2 hafta 2 gundur uyelıgım varmıs buraya,kullanmıyormusum.belki de ihtiyac duymuyodum,ama su anda bagımlı vazıyette girip yazılarımla bombardımana tuttugum bir forumun hemen tum sakınlerıne kırgın oldugumdan,biraz da burayı taciz edeyim dedim. dün benim dogumgünümdü günlük.iyi bi gündü ama artık teen-age leri bitirdiğimden mi bilinmez,cok buruktum.hala da burugum.dün dedim ki kendi kendime günlük,keske hep masum kalabılsek de hayat bızı yontacagına,biz hayatı yontsak.. neyse teşekkürler günlük. sanırım rahatladım biraz. (tabi bu günlük..)