bildirgec.org

lms hakkında tüm yazılar

Üçüncü Uluslararası “Future-Learning” İstanbul’da 10 Mayıs 2010 tarihinde başlıyor!

KAghast | 10 May 2010 13:55

Gelecek hafta İstanbul’da öğretim teknolojilerinin geleceği için çok önemli bir konferans gerçekleşecek. Bu sene üçüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Gelecek İçin Öğrenme Alanında Yeniliklerle “e-Öğrenme 2010 Konferansı” 10 Mayıs 2010 tarihinde başlıyor.
Konferans, Türkiye’de e-öğrenme, uzaktan eğitim ve öğretim teknolojileri gibi kavramların yaygınlaşması ve geleceğin bu teknolojiler ile şekillenmesi konusunda önemli bir rolü üstlenmekte.
Konferans hem sosyal hem de akademik anlamda bizlere çok zengin bir içerik sunuyor. Kültür Üniversitesi’nin ev sahipliği yaptığı konferansın detaylı programını inceleyebilir, düzenlenecek olan çalıştaylara katılarak kendinizi geliştirebilir ya da yurtdışından bu konferans için özel olarak genel davetli konuşmacıları dinleyerek vizyonunuzu genişletebilirsiniz.

FL2010 Eşbaşkanlarının Mesajı
FL2010 Eşbaşkanlarının Mesajı

10-14 Mayıs 2010 tarihlerinde İstanbul Kültür Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.
Konferans hakkında detaylı bilgiyi kendi resmi sitesinden edinebilirsiniz.

Uluslararası  Çağrılı Konuşmacılar

ATutor – Kendi dersanenizi kurun..!

ezoryak | 25 December 2007 23:56

ATutor Açık kaynak kodlu Öğrenme İçerikleri Yönetim Sistemi (ÖİYS)dir. Erişebilirlik ve uyumluluk özellikleriyle dizayn edilmiştir.Yöneticiler ATutor’u yükleyebilir veya güncelleştirebilirler. Eğiticiler paketleri kolayca toplayabilir, eğitsel içerikleri yeniden dağıtabilir, derslerini çevrimiçi olarak yönetebilirler. Öğrenciler bir adapte edici bir öğrenme çevresinde öğrenebilirler.

Entegre forumu, sözlük, sohbet odası, anket, grup, dizin ve blog gibi pek çok eklenti ve Türkçe desteği ile online bir dershane için aradığınız hertürlü ihtiyacı rahatça karşılayabilen bir sistem.

Uzaktan Eğitim Üzerine

cemd | 12 September 2007 21:22

Uzaktan Eğitim hakkında bir yazı dizisine rastladım. konu ile ilgili devamlı olarak bir takım yazılar güncellenerek yazılmakta. Daha çok teknik altyapı ve yöntemler açısından detaylı incelenmekte. Bu tarz bir proje üzerinde çalışabilecekler için bir fikir oluşturabileceğini düşünüyorum.

1. Genel Yapı
2. Teknik Alt Yapı ve Programlama
2. Teknik Alt Yapı ve Programlama (2. Bölüm)
2. Teknik Alt Yapı ve Programlama (3. Bölüm)