bundan yoğunu var mı görelim. 5 dersin 2’si projelerini verdi. hangi ilaçlarla dayanılır buna, nasıl sağ kalınır? alternative4, errör verirken bir kere daha mı düşünmelidir?gra. des.
———————————–anatolian seljuks görsel tanıtımkampanyası (sure 1 ay)
———————————— logotype- yönlendirme grafikleri- tanıtım broşür- afiş serisi- billboard serisi- promosyon ürünleri (tshirt, bardakaltlık, çanta,.. )- kitap kapak + ayraçları- kartpostallar- pul tasarımları- araçüstü grafikleri- cd tasarım- basın ilanlarıtypog.
———————————–izmir typography triennial kurumsal(sure 1,5 ay)
———————————— concept tasarımı- logotype- antetli grubu- yönlendirme grafikleri- tanıtım broşür- afiş serisi- billboard serisi- promosyon ürünleri (tshirt, bardakaltlık, çanta,.. )- kitap kapak + ayraçları- davetiye + zarf- bilet- tasarımcıları tanıtıcı kartlar- kartpostallar- pul tasarımları- araçüstü grafikleri- cd tasarim- basın ilanları- stickerlar- giriş kartlarıdiğer dersler de var. iletişime viral marketing paper’ı, basın yayına dergi insertleri, baskı resime takvim tasarım+linol baskı ve serigrafi baskı, dev gibi ambalaj dersine enerji içeceği kurumsalı ve ambalajları vs..hepsi aynı anda yapılıyor bir de.. biri bitince diğeri başlıyor şeklinde değil.bu dönemden sağ çıkamam heralde. cidden.. ya doktora gidiciim ya bırakacağım birşeyleri. bildirgeç nolacak?..