bir takım basit modifikasyonlar yapmayı düşünüyorum çeşitli nedenlerden; görüşleriniz almak istiyorum.

1. kolon sayısını 4ten 5e çıkarmayı düşünüyorum. ilk kolon şu anki gibi menüler, ikinci kolon sörf tahtası orta kolon boyutundaki fontlarla, üçüncü kolon bloglar yani şu anki orta kolonun biraz daraltılmışı, dördüncü kolon şu anki üçüncü kolonun aynısı, beşinci kolon ise “biri bunu yazsın” ve linkler kolonu…

2. yeni bir bölüm açmayı düşünüyorum. pilli intranetten bazılarının bildiği “biri bunu yazsın” motoru. hafif beyin icadı olan bu bölümde, linksiz ve olabildiğince kısa biri bu konuda birşeyler yazsın diyorsunuz. o konuda blog hazırlayanlar altına yorum olarak “ben yazıyorum, bekleyin” diye not bırakıyor. veya “ben yazıyorum, şunlara değineceğim, eklemek istediğiniz var mı?” gibisinden notlar ile blog pişiriliyor. gündemde yeni birşey farkedildiğinde ve bildirilecek zaman bulunamadığında, başkasının araştırıp bildirmesi için olayı bildirmek gibi birşey yani. örn: “catch me if you can filmi yakında gösterime girecek, biri bunu yazsın.” veya “biri bilim kurgu çizgi romanları hakkında bir blog hazırlayabilir mi?” gibisinden…

3. short stories/kısa hikayeler linklerinin yayınlanacağı bir bölüm eklemeyi düşünüyorum bildiri kategorileri arasına. bu konuda linkleriniz varsa özenle saklamanızı rica edeceğim.

4. darp ın önerdiği 2 seçenekli puanlama ve puanlama sonuçlarının navigasyona eklenmesi konusunda da bir çalışma yapacağımdır.

5. film/dizi/clip/çizgi dizi/çizgi roman/senaryo-yeni/kısa hikaye-yeni/grafik/fotoğraf/resim/internet/tasarım/vb. gibi bildirgeç için çok önemli bölümlerin ön plana çıkarılması ve katılımının arttırılması için eklenmesi gereken görsel öğeler üzerinde de çalışmak gerekiyor.

öneri/itiraz/ekleme/vs. olursa süper olur tabii.