Radyomu DinLe SloganıyLa yayın yapan Listen2MyRadio kullanıcıLarına ücretsiz Radyo vererek bizi yüksek rakamLı Radyo Hosting satıcıLarından kurtarıyor.. Örneğin ; Benden 🙂 … Peki MyDooM Bu siteden nasıL Hesap aLıcaz AnLatsanda Hemen bizde yayın hayatımıza başLasak Dj’lik yapsak diyeceksiniz.. Bende hemen anLatmaya başLıyorum…1. İlk Önce Kayıt işLemimizi yapaLım..2. Üyelik işleminizi bitirdiğiniz zaman burdan giriş yapaLım..3. Giriş Yaptıktan Sonra Karşımıza Radyo Kontrol Paneli çıkacaktır. Burda Radyo serverımızı oLuşturmak için ;Radio installation ‘a tıkLayaLım.. Radyo yayınımızda kuLLanacağımız şifreLerimizi beLirLeyelim..Radio name: Bu kısma Radyo Adımızı yazalım .Örn . ( MyDooM ! – Seyyar Matematikçi ! )
Radio url: Domain Adımız .Örn : ( mydoom.listen2myradio.com )
Bu işLemLer sonrasında Radyomuzu kurmuş buLunuyoruz.. EE MyDooM bunLarı yaptık .. Yayını nasıL yapcaz diye soruyorsanız…Her Yayın yapacağınız zaman Radyo Servera girip On demeLiyiz.. Bunu da Turn On/Off Butonundan yapabiLirsiniz. Yayın yaparken bu sayfa mutLaka açık kaLmaLıdır..”Ee Hala Müzik ÇaLamadım diyorsanız?”Hemen Sam 2 indireLim.. Tam sürüm yapmanız gerekmekte kuLLanabiLmeniz için…Şimdi sıra geLdi Radio Hosting ip numaramızı ve şifremizi öğrenmeye.. Hosting PaneLimizde “Address to Broadcast” kısmındanip numaramızı öğrenebiLiriz..Herhangi bir radyo yayın programına ( Sam 2 veya Southcast’a ) Bu IP numarasını yazıp , Portta belirterek ( yukarki adreste en sonraki yazan sayılar porttur ) ( örn : …….55 : 25956 ) Port 25956 budur.Şifremizi girdikten sonra ( bu radyo kurarken belirlediğimiz şifre ) Sınırsız Kullanıcıya hitap edebilirsiniz..Yayını nerden Dinleteceğim ? diyorsanız. Radyomuzu kurarken mydoom.listen2myradio.com şeklinde yazmış oLduğumuz domain adresinden yayını dinLyebiLirsiniz..MyDooM peki bunu ben Forumumda veya internet sayfamda insanLara dinLetmek sitiyorum diyorsanız. Onunda çözümü koLay;Aşağıda vereceğim Media Player kodLarında ip Numarası ve Port gereken yerLere kurmuş Olduğunuz Radyonuzun ip numarasını ve Portu gireceksiniz…

Radyonuzu Göstermek için KodLar

Bu kodLar yardımıyLa web sayfasınıza Radyonuzu ekLeyebiLirsiniz. Veya Bu konuda uzmansanız değişik yöntemLerLe Radyonuzu sitenizde göstrebiLirsiniz..iyi Radyo YayınLar..