21 aralık 2012 gün dönümü ve maya takvimin sonu. mayalara göre 5.zamanın başlaması ışıltılı insanların dönemi.peki bu nasıl olacak ?

2012 de güneş sistemindeki gezegenlerin dizilimi bunun neden olacağı güneş patlamaları oluşan radyasyon ve bu radyasyonun dünyamıza ulaşması ve büyük bir kaos.eski uygarlıkların bir çoğunda da 2012 yılına atıfta bulunuluyor,aztekler,kızılderili mitleri,inkalar vb.

oluşacak bu olaylarla dünyanın büyük bir foton kuşağına gireceği ve bunun sonucunda değişimlerin hızlıca başlaması.6 gün içinde dünyadaki her şeyin değişeceği ve artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı.

dünya karanlığı, buzul,çağını,24 saat gündüzü ve beden değişimlerini bu 6 gün içinde yaşayacak ve sonuç; telepati,telekinezi gibi üstün özelliklere sahip süper bilinçteki insanların yaşadığı bir dünya. ama hiçbir elektirikli aygıt çalışmayacak bu dünyada çünkü foton ışıması hepsini çalışmayacak hale getirecek.sonrası birbirlerinin düşüncelerini okuyabilen ve dna yapıları değişmiş insanalar topluluğu ve her şey silbaştan birteknolojigirilenbu yeni dönemden diğer bir deyişle foton kuşağında dünyamızın tam 2000 sene kalacağı da öngörüler arasındabunlar gerçekleşecek

mi hep birlikte yaşayıp göreceğiz 🙂kaynak