25 Aralık tarihinde ikisi Türk yapımı ve biri animasyon olmak üzere 5 yeni film gösterime girecek. Bu filmler ve onlarla ilgili kısa bilgiler:

Dabbe 2
Dabbe 2

1- D@bbe 2Yönetmen: Hasan Karacadağ
Oyuncular: Sefa Zengin, İncinur Daşdemir, Deniz Olgaç, Muharrem Dalfidan, Leyla Göksun
Tür:Fantastik, Korku, Gerilim
Konusu:Film bir “felaket” filmi. KIyamet alametlerinden olan ve Kur’an’da geçen Duhan hadisesi (koyu renk sis benzeri duman) üzerinde durulmuş.
Yönetmen daha önce “Dabbe” ve “Semum” isimli filmleriyle beklenenin üzerinde başarı sağlamıştı. Filmin fragmanı buradan izlenebilir.2 – OradaYönetmen: Melik Saraçoglu, Hakki Kurtulus
Oyuncular: Dolunay Soysert, Sinan Tuzcu, Erol Günaydın, Füsun Erbulak ve Bahtiyar EnginTür: Dram

Orada
Orada

Konusu: Huzurevindeki annelerinin kalp krizi sebebiyle ölümü üzerine bir araya gelen abla, erkek kardeş ve babalarının 24 saatini anlatıyor film. Yönetmenlerin ilk uzun metrajlı film deneyimi. Fragman buradan izlenebilir.

Zombieland
Zombieland

3 – ZombielandYönetmen: Ruben FleischerOyuncular: Abigail Breslin, Amber Heard, Bill Murray, Woody Harrelson, Derek GrafTür: Zombi Parodisi, Komedi, Zombi
Konusu: Dünya “zombilerin” istilası altında ve siz hayatta kalmak istiyorsunuz? Öyleyse normalde hiç anlaşamayacağınız kişilerle sıkı bir ekip oluşturmak zorundasınız. Zombieland fena halde “Shaun of the Dead” ve “From Dusk Till Dawn” filmlerini anımsatmakta. Ancak Woody Harrelson ve Bill Murray’nin varlığı ilgiyi arttırıyor. Fragmanı buradan izleyebilirsiniz.

Couples Retreat
Couples Retreat

4 – Couples Retreat – Arızalı ÇiftlerYönetmen: Peter Billingsley
Oyuncular: Kristen Bell, Malin Akerman, Jason Bateman, Vince Vaughn, Jon Favreau, Kristin Davis, Jean Reno
Tür: Komedi
Konusu: Jason ve Cynthia, yoğun çiftler terapisinde uzmanlaşmış Güney Pasifik’teki tropik ada cenneti Eden Resort’u keşfederler. Ancak oraya gidebilmelerinin tek yolu Eden Resort’un grup indirimli “Pelikan Paketi”dir. Herkes kazanacaktır. Onlar ihtiyaçları olan danışmanlığı alırken, arkadaşları da beyaz kumlu plajların tadını çıkarabilir, spa’da rahatlayabilir, jet skilere binebilir ve hoşça vakit geçirebilirler.
Gossip Girl‘u sesiyle canlandıran, Heroes ve Veronica Mars dizilerinin ünlü oyuncusu Kristen Bell, Arrested Development ve pek çok diğer ünlü diziden hatırlanabilecek Jason Bateman, Iron Man filminin yönetmeni ve oyuncusu Jon Favreau, Sex and The City‘nin Charlotte’u Kristin Davis ve ünlü oyuncular Vince Vaughnile Jean Reno‘yu bünyesinde barındıran kalabalık bir kadroya sahip olan film maalesef çok farklı bir hikaye sunamıyor bizlere. Filmin fragmanı buradan izlenebilir.

Alvin And The Chipmunks: The Squeakquel
Alvin And The Chipmunks: The Squeakquel

5 – Alvin And The Chipmunks: The Squeakquel – Alvin ve Sincaplar 2Yönetmen: Betty Thomas
Oyuncular: Zachary Levi, David Cross, Jason Lee, Justin Long
Tür: Animasyon, çocuk
Konusu:
“Alvin and the Chipmunks: The Squeakuel ” ismini taşıyan yeni filmde Alvin, Simon ve Theodore’la birlikte “The Chipettes ” ile, yani sevimli dişi sincaplarla da tanışacağız. Tim Hill’in yönetmenliğini yaptığı filmde sincapları seslendiren kişiler tıpkı bir önceki filmdeki gibi Justin Long, Matthew Gray Gubler ve Jesse McCartney. Filme ait fragmanı buradan izleyebiliriz.