CloudCanvas: Online bir resim düzenleme programı arıyorsanız, üstelik bunun bedava olmasını istiyorsanız bu site biçilmiş kaftan. CloudCanvas, HTML5 tabanlı olduğundan flash veya tarayıcınıza herhangi bir eklenti kullanmadan çalıştırılabiliyor.

Xroxy: Bazen internetin güzel hizmetlere erişmek o kadar kolay olamayabiliyor. Kimi siteler sadece amerikan ip’lerini kabul ediyor, bunlara girebilmek için proxylere ihtiyacımız olabilir. İşte taze ve kaliteli proxy listeleri için bu siteyi kullanabilirsiniz.Readprint: Daha çok yabancı dilleri iyi derecede olan okuyuculara hitap edebilecek olan bir sitede e-kitaplara, kısa hikayelere, şiirlere, veciz sözlere ulaşabilirsiniz. Oldukça tanınmış Oscar Wilde, Agatha Christie, Mark Twein gibi yazarlara ulaşmak ve okumak mümkün.

Listofbests: Çok çeşitli alanlarda listeler sunan bu site oldukça ilgi çekici. En iyi/en kötü kitaplar, filmler, resimler, yönetmenler gibi listeleri bu sitede bulabilirsiniz. kişilerin veya tanınmış dergiler/kitapların oluşturduğu en-iyi listeleri bu sitede bulunabilir.Ekşiduyuru: Belki bir çoğumuz bu siteyi biliyor olabilir, ancak bilmeyenlerin oldukça işine yarabileceğini düşündüğüm bu siteyi de paylaşmak istiyorum. Aklınıza gelen herhangi bir şeyi(tabii ki sınırlar çervesinde) sorup cevap alabileceğiniz bu site benim favorilerimden. Saatlerce araştırma yapıp bulamayacağınız şeyleri, dakikalar içerisinde öz bir şekilde bulup öğrenebiliyorsunuz. Tabii soru sormanın yanı sıra sorulan sorulara cevap verip sizin de siteye katkı sağlamanız siteyi amacına daha da yaklaştıracaktır.

Yazarx: Farklı sitelerde/gazetelerde bulunan köşe yazarlarınızı tek bir siteden kolaylıkla takip edebileceğiniz, en son ne zaman yazdığını, en yeni yazılarını görebileceğiniz işlevsel bir site.Yeni Siteler Keşfedelim – IDiğer yazılarım